Saltar al contenido

De 5 bästa babyapparna för pappor 2021

14 de junio de 2021
apps new dads getty 2db9b8de438141db8b7239a2ba83822b

Att vara en första gången pappa kan vara överväldigande. Det är inte lätt att jonglera med nya ansvarsområden, sömnbrist och de oändliga uppgifterna med att ta hand om en ny bebis. Lyckligtvis är några utmärkta mobilappar byggda för att lindra trycket som nya pappor möter och hjälpa dem att bli de bästa föräldrarna och partnerna de kan vara. Här är våra val för de fem bästa babyapparna för nya pappor som letar efter praktiska resurser och vägledning. Om din baby ännu inte har kommit, finns det också några användbara appar för blivande pappor.

Bäst för bitstorleksråd: Snabbtips för nya pappor

Vad vi gillar

 • Massor av bra tips.
 • Byggd av pappor för pappor.
 • Guider och checklistor underlättar förberedelserna.

Vad vi inte gillar

 • Endast tillgängligt för iOS.
 • Ingen djupgående information.

Appen Snabbtips för nya pappor är byggd för att hjälpa nya pappor att få bitar av värdefull information. Med mer än 250 snabba tips, inklusive råd från andra användare, erbjuder denna app många sätt att få värdefull information före och under jobbet. Fem checklistor gör det enkelt att hålla reda på allt du behöver för milstolpar, till exempel att förbereda en sjukvårdspåse, förbereda ditt hem för den nya ankomsten och allt som krävs för att ta din nya glädjesamling ut offentligt när tiden är rätt. Och elva instruktionsguider utbildar pappor om de färdigheter de behöver för daglig vård, som att sterilisera flaskor, byta blöja och bada. Om du återkommer till samma tips upprepade gånger, lägg till dem i din favoritlista för snabb åtkomst.

Ladda ner för:

Bäst för spårning: Baby Manager Feed Tracker

Baby Manager-appen för nya pappor håller reda på babyinformation

Vad vi gillar

 • Spåra alla dina barn.
 • Dedikerade diagram för sömn, utfodring, blöjbyte och mer.
 • Dela barnets information med din partner.

Vad vi inte gillar

 • iOS- och Android-appar fungerar annorlunda.

Spårning är nyckeln hos nyfödda och Baby Manager Feed Tracker fungerar som en central plats för att logga matningar tillsammans med tillväxt, sömnmönster, promenader, mediciner, vikt, blöjbyten och mer. Baby Manager för Android-appen är gratis att använda och ladda ner, och du har tillgång till communityforumet, men du är begränsad till fem aktiviteter och tre dagars inloggning. Få tillgång till fler funktioner, exportera data och använd widgets med köp i appen. IOS-versionen är ungefär $ 4. Du får tillgång till alla spårnings-, loggnings-, community- och andra funktioner med ett engångsköp.

Ladda ner för:

Bäst för att hjälpa barnet att lära sig: babygnistor

Baby Sparks mobilapp för loggning av utvecklingsmål.

Vad vi gillar

 • Milstolpar är uppdelade efter typ, inte bara efter ålder.
 • Artiklar levererar djupgående information.
 • Framstegssammanfattning visar ditt barns utveckling.

Vad vi inte gillar

 • En prenumeration krävs för att låsa upp alla funktioner.

Spädbarn lär sig och utvecklas ständigt, och Baby Sparks levererar roliga och berikande aktiviteter för föräldrar att dela med sina små medan de hjälper till att utveckla sin potential. Ställ in appen med grundläggande information om ditt barn. Beroende på ditt barns ålder och lämpliga milstolpar får du ett dagligt program med flera aktiviteter – samt tillgång till artiklar och annat material som hjälper till att stödja ditt barns utveckling. Appen visar ditt barns framsteg efter milstolpe och aktiviteter när du loggar framsteg och när de växer. Medan du får tillgång till milstolpar, artiklar och några aktiviteter för Baby Sparks gratis, måste du uppgradera för att låsa upp hela aktivitetens milstolpsbibliotek. Välj mellan månads-, års- eller livstidsabonnemang från cirka $ 5 till $ 60.

Ladda ner för:

Bäst för att hantera de många bilderna du tar: Tinybeans

Tinybeans fotoorganiserande mobilapp för familjer.

Vad vi gillar

 • Obegränsat fotolagring.
 • Ordna foton i album eller använd kalendern.
 • Du har full kontroll över fotodelningsbehörigheter.

Vad vi inte gillar

 • Branta abonnemangsavgifter för premiumåtkomst.
 • Kräver premiumåtkomst för att ladda ner alla foton på en gång.

Att ta bilder av dina barn, särskilt när de är små och bedårande, är ingen idé, men att räkna ut det bästa sättet att dela dem är en annan historia. Tinybeans är en dedikerad fotoapp som erbjuder organisation och ger föräldrar full kontroll över vem som får se deras bunt av glädje. Appen låter dig organisera dina foton när du tar dem och erbjuder andra användbara verktyg som föräldraartiklar och instruktionsinnehåll, fotoalbumsamlingar och kalenderbaserade foton. Be andra att se dina foton och njuta av deras reaktioner. Ladda ner och använd Tinybeans gratis eller uppgradera till en premiumnivå för att ladda upp högupplösta foton, spara videor, eliminera annonser och mer. Ett premiumabonnemang kostar cirka $ 8 per månad eller ungefär $ 50 per år.

Ladda ner för:

Bäst för att hålla ett öga på baby: Baby Monitor 3G

Baby Monitor 3G-appen är en bra app för nya pappor

Vad vi gillar

 • Ingen ytterligare hårdvara behövs.
 • App kostar betydligt mindre än en babymonitor.
 • Tillgång till livevideo, ljud och bilder.

Vad vi inte gillar

 • Mikrofonkänslighet kan falskt indikera att ett barn är vaken.
 • Video stammar över en dataanslutning istället för Wi-Fi.

Baby Monitor 3G förvandlar din smartphone eller surfplatta till en ansluten babymonitor så att du kan ha sinnesro och få saker gjort medan din baby sover. Baby Monitor 3G erbjuder obegränsad räckvidd via en 3G-, Wi-Fi- eller LTE-anslutning. Du behöver två kompatibla enheter (smartphones, surfplattor eller bärbara datorer) i vilken kombination som helst för att skapa övervakningsanslutningen. Ställ till exempel upp en surfplatta i barnets rum och ha en smartphone med dig hela tiden. När dina enheter har ställts in aktiverar du video, lyssnar på rörelse och pratar med din bebis om du är i ett annat rum. Appen innehåller ett aktivitetsläge som låter dig veta om ditt barn vaknar och rör sig. Baby Monitor 3G är tillgängligt för Android-, iOS- och macOS-enheter och kräver en engångsavgift på $ 5 till $ 6 för att ladda ner och använda. Denna kostnad är liten jämfört med en särskild babymonitor som kan kosta närmare och över 100 $. Om du inte har en obegränsad dataplan kan det bli dyrt att använda din datotilldelning med den här appen. Var uppmärksam på mängden data du använder när du inte använder Wi-Fi.

Ladda ner för: