Saltar al contenido

Hur man överför pengar från PayPal till ett bankkonto

24 de junio de 2021
paypal link bank hero 5c3668eec9e77c0001a7e5d0

PayPal är en onlineplattform som människor interagerar med för att hantera fakturor eller betala för varor med betalkort eller kreditkort. Medan du kan ladda in pengar på ditt konto och lämna det där är det lättare att länka ditt konto till ditt bankkonto så att du kan överföra pengar efter behov, inklusive till ditt bankkonto.

Länka ditt bankkonto och PayPal-konto

Innan du kan överföra pengar till ditt PayPal-konto eller från ditt PayPal-konto till din bank måste du länka de två. Anslut ditt PayPal-konto med antingen ditt bankkonto eller ditt bankkort. PayPal tar inte ut någon avgift för denna tjänst. Att överföra pengar till ditt konto tar några klick, men det finns några bestämmelser. Du måste överföra minst $ 1 från PayPal till ditt bankkonto, och överföringar som görs efter 19:00 ET tar längre tid att bearbeta.

Hur man överför pengar från PayPal till ett bankkonto

Efter att du har länkat dina PayPal- och bankkonton krävs det några steg för att överföra pengar. Dessa instruktioner gäller för överföring av pengar från ditt PayPal-konto i en webbläsare. Processen för att flytta pengar till ditt bankkonto i PayPal-mobilappen är liknande.

  1. Gå till PayPal-inloggningssidan, ange ditt användarnamn och lösenord och välj Logga in att fortsätta.

  2. Från Sammanfattning sida, klicka Överföra pengar under ditt PayPal-saldo. Om du inte har ett PayPal-saldokonto kan du se ett alternativ till Acceptera pengarna istället.

    Överför pengar-alternativet från sidan Sammanfattning i PayPal-webbappen

  3. Välj Överför till din bank och välj det bankkonto som du vill överföra pengar till.

  4. Skriv den summa pengar som du vill överföra och välj Nästa för att bekräfta det.

Saker att komma ihåg när du överför pengar från PayPal

Medan det är enkelt att flytta pengar från ditt PayPal-konto, kom ihåg dessa andra detaljer.

Tidpunkt för PayPal-överföringar till ditt bankkonto

PayPal överför pengarna från ett konto till ett annat, och beroende på din bank kan det ta tid. Om du har några väntande betalningar på väg att träffa ditt PayPal-konto kan det orsaka problem, så gör din matte innan du utlöser en överföring. Att överföra pengar till ditt bankkonto är inte omedelbart om du väljer standardöverföring, vilket kan ta en till tre arbetsdagar. Om du är pressad för pengarna, anslut ditt PayPal-konto med ditt betalkort. Dessa överföringar går vanligtvis på cirka 30 minuter, så länge det inte är efter timmar eller en federal helgdag.

Avgifter kopplade till överföringar från PayPal

Medan PayPal inte debiterar dig för att göra en överföring, kontakta din bankinstitution. Beroende på din kontotyp kan du få avgifter från din bank för elektroniska överföringar. För att påskynda processen, begär en omedelbar överföring och betala tillhörande avgift. Omedelbara överföringar från PayPal till ditt bankkonto tar vanligtvis några minuter.

När PayPal ingriper under transaktioner

PayPal förbehåller sig rätten att stoppa eller stoppa transaktioner om de misstänker misstänkt aktivitet. Du måste kontakta kundsupport och hantera problemet direkt i dessa fall.