Saltar al contenido

Hur man parar ihop Bose Soundlink

22 de junio de 2021
cq5dam.web .1280.1280 3 5c2a5dc746e0fb0001d115f0

Oavsett om det är en ny högtalare eller en som du var tvungen att återställa, kan du snabbt ansluta en Bose Soundlink Bluetooth-högtalare till din iPhone eller Android-enhet. Nästan alla Bose Soundlink-högtalare använder en liknande Bluetooth-parningsmetod.

Hur man parar ihop en Bose Soundlink-högtalare

Med en helt ny Soundlink-högtalare, out-of-the-box, börja med att ansluta den till väggen med en väggladdare.

Dessa instruktioner fungerar också för att para ihop dina Soundlink Revolve, Color, Color II, Mini, Mini II och andra Bose Bluetooth-högtalare. Placeringen av Bluetooth-ikonen kan variera från enhet till enhet, men Bose använder samma ikon över alla sina Bluetooth-högtalare.

 1. Tryck på på högtalaren kraft ikon. Om strömlampan är röd måste den laddas. om det är orange är batteriet halvfullt. grönt betyder att batteriet är fullt.

 2. Bluetooth-högtalaren ska gå i anslutningsläge när den slås på för första gången.

 3. Om du behöver ändra språk trycker du på Plus (+) och Minus () ikoner för att bläddra bland alternativen.

 4. Aktivera och para ihop telefonens Bluetooth-inställningar:

  • På iOS-enheter: Gå till inställningar > Blåtand och tryck på Blåtand brytare /grön. Under Mina enheter, Välj Bose Soundlink.
  • På Android-enheter: Gå till inställningar > Anslutna enheter > Förbindelse preferenser > tryck på Blåtand brytare /grön. Knacka Para ihop ny enhet > Välj Bose Soundlink.
 5. Bluetooth-lampan på högtalaren blinkar blått när den är redo att anslutas. Det kommer att blinka vitt när det är i anslutningsprocessen och det kommer att se ut som ett fast vitt när det är anslutet till en enhet.

Hur man parar ihop Bose Soundlink-högtalare med en andra enhet

För att para ihop en fabriksåterställt högtalare eller för att para ihop en andra enhet med Bluetooth-högtalaren:

 1. Håll ned Blåtand på högtalaren tills indikatorlampan blinkar blått. Högtalaren är nu i parningsläge.

 2. Aktivera och para ihop din telefon eller surfplattas Bluetooth-inställningar:

  • På iOS-enheter: Gå till inställningar > Blåtand och se till att Blåtand vippströmställaren är /grön. Under Mina enheter, Välj Bose Soundlink.
  • På Android-enheter: Gå till inställningar > Anslutna enheter > Förbindelse preferenser > se till att Blåtand vippströmställaren är /grön. Knacka Para ihop ny enhet > Välj Bose Soundlink.
 3. Bluetooth-lampan på högtalaren blinkar blått när den är redo att anslutas. Det blinkar vitt när det är i anslutningsprocessen och kommer att se ut som ett fast vitt när det är anslutet till en enhet.