Saltar al contenido

Recension av Golfshot App: En utmärkt allsidig golfavståndsmätare

8 de agosto de 2021
Golfshot Main Screen 56a448c43df78cf772819191

Golfshot -golf -GPS -appen från Shotzoom är bland våra val för de fem bästa golf -GPS -apparna. Vi använde den för ett antal omgångar i Pennsylvania och Virginia. Golfshots anspråk på berömmelse är dess enastående statistik och grafikförmåga, men resten av appen är också väl utformad och kan konkurrera med alla andra golf -appar i Apple App Store.

Golfshot samlar allt i en väldesignad app

Golfshots kursdatabas innehåller mer än 15 000 internationella banor, med fler som läggs till hela tiden. Appen annonserar sig själv som «lätt att använda, förstå och dela», men det finns lite av en inlärningskurva. Vi gillar appens fristående karaktär; du kan hantera allt från din iPhone och behöver inte logga in på en webbportal eller plattform för att se din statistik.

Startskärm för Golfshot.

Vad vi gillar

  • Utmärkt statistik och grafik.
  • Omfattande kursdatabas, inklusive internationell, utan extra kostnad.
  • Trevlig distans-till-lay-up-funktion.

Vad vi inte gillar

  • Brant inlärningskurva.
  • iPhone har batteri, vattentäthet svagheter.

Använda Golfshot Golf GPS iPhone App

Golfshot öppnar med en uppsättning alternativ: Spela golf, Statistik, Poängkort, och konto. Att välja Play Golf använder iPhone: s GPS för att hitta banor i närheten, inklusive deras plats och avstånd. Du kan också söka eller söka efter kurser någon annanstans. När du anländer till en bana kan du välja din tee -box och, om du vill, namnge golfarna i din grupp för poänghållning. (Appen rymmer upp till fyra spelare.) Det kan vara svårt att bryta penna-och-pappersvanan, men vi tyckte att poänghållningsfunktionen var enkel att använda och värd. Resultatet skickas automatiskt till dig när du är klar med din runda. Det noterar fairways träff och antal putter, och öppnar dörren till Golfshots utmärkta statistik och grafiska funktioner. Baserat på dina poäng och kursval beräknar Golfshot automatiskt greener i reglering, sandsparande och krypteringsprocent. Appen presenterar data i eleganta cirkeldiagram – men bara för dig, inte de andra i din grupp. Du kan dock ange antalet putter per hål för andra i din grupp. En funktion för automatisk handikapp kan också slås på eller av. Poäng görs via ett touch- och snurrhjulsgränssnitt som är ett nöje att använda. Förutom Golfshot Classic finns det en Tee Times Plus Scorecard -version som innehåller ett förbättrat grafiskt gränssnitt och överflyttningar. Plusversionen är också kompatibel med Apple Watch.

Golfshot på banan

När du börjar spela presenterar Golfshot dig ett antal mått. Dessa beror på hålavståndet och layouten, och inkluderar avstånd till stiftet, bunkern och vattendrag och uppläggningsavstånd. Vi gillar uppläggningsavståndsfunktionen. Du kommer att känna att du har en pro caddy med dig när du har all denna information till hands. Om du vill kan du växla till flygvyn. (Golfshot använder flygfotografier, snarare än illustrationer.) Flygbilden zoomar automatiskt in när du går framåt och visar det gröna området för din inställning. Du kan också zooma in eller ut manuellt eller använda nifty spåra ditt sista skottdistans funktion.

Spara, analysera och skicka din runda via e -post

Du kan spara din runda och styrkort när du är klar. Golfshot tillhandahåller löpande poäng- och prestationsdata, samt en scorecard -grafik för hela gruppen. Golfshot presenterar grafik för kumulativ poängsättning under de senaste fem till 20 rundorna. Jag är ingen statistikhund, men Golfshots grafik och användarvänlighet vann mig. Det ger fantastiska insikter i ditt spel och vad du kan behöva arbeta med. Vi tyckte att Golfshots noggrannhet på banan var gedigen, ofta inom några meter från markörer på banan. Det finns vissa begränsningar för att använda en iPhone som en golf -GPS. Kom ihåg:

  • IPhone är inte vattentålig, så du måste skydda den i vått klimat.
  • En iPhone är inte lika robust som en dedikerad golf -GPS, som du bokstavligen kan dränka, slänga och släppa utan bekymmer.
  • GPS -appar för iPhone använder mycket ström. Vi sträckte ut batterilivslängden över en enda omgång. En nyckel är att klicka på iPhone -sömnknappen när du har gjort varje hål. Golfshot rekommenderar några batteristräckningstips, till exempel att stänga av Bluetooth och WiFi.

En trevlig funktion: om ett samtal råkar komma in under din runda avbryter det Golfshot -appen, men appen fortsätter där du slutade. Det finns flera versioner av Golfshot i App Store, så leta efter «Golfshot: Golf GPS» för att få versionen granskad här. Totalt sett är Golfshot en extremt användbar, exakt och rolig att använda app med statistik och funktioner som ger användbar insikt för alla golfspel.