Saltar al contenido

Ring’s Floodlight Cam Wired Pro har mig att tänka igenom hemsäkerhet

22 de junio de 2021
20201013 image lifestyle people flcprogen1 installation rgb crop 39ed5e1cb6994ba1822d77d9f88a5893

Viktiga takeaways

  • Ring tillkännagav nyligen Floodlight Cam Wired Pro.
  • Floodlight Cam Wired Pro erbjuder flera nya funktioner, inklusive 3D-rörelsedetektering.
  • Floodlight Cam Wired Pro har fått mig att ompröva mina säkerhetsplaner för hemmet.

Rings nya Floodlight Cam Wired Pro får mig redan att räkna ut när jag vill installera den. Hemsäkerhet är oerhört viktigt för mig, och även om jag ännu inte har investerat i några tidigare Ring-enheter har jag kollat ​​på dem ett tag. Med den senaste avslöjandet av Floodlight Cam Wired Pro tror jag att jag äntligen är redo att dra avtryckaren. Det finns mycket att gilla med Rings hemskyddsanordningar. Först samlas de alla snyggt i appen och de integreras med de system jag redan har i mitt hem, som mitt Amazon Echo.

Utöver det är funktionerna som Floodlight Cam Wired Pro erbjuder exceptionella och ger mig massor av nya sätt att hålla koll på allt som händer runt mitt hem. «Kanske en av de mest tilltalande sakerna med Rings säkerhetssystem är dock anslutningen till allt.»

Förbättra sig själv

Ring har byggt ett stort utbud av säkerhetsalternativ för hemmet, inklusive den ursprungliga Floodlight Cam. Den nya Floodlight Cam Wired Pro ser dock ut att höja sig genom att förbättra sin ursprungliga design. Enheten innehåller fortfarande den signatur-tvåvägskommunikationen som har gjort Ring-dörrklockorna – och andra liknande – så framgångsrika. Att prata med brevbäraren för att hjälpa honom att hitta den perfekta platsen för det dyra paketet du beställde är lika enkelt som att öppna appen och trycka på en knapp. Om du ser någon smyga runt kan du alltid sätta på mikrofonen och ge dem en start.

Om prata inte gör jobbet finns det också den inbyggda sirenen som avger ett 110db-ljud som säkert kommer att få uppmärksamhet hos alla grannar och skicka de irriterande inkräktarna som kör mot gatan. Naturligtvis finns det alltid den inbyggda rörelsedetekteringsfunktionen, som du till och med kan finjustera med rörelsezoner för att hjälpa till att minska falska aktiveringar orsakade av ekorrarna som gillar att springa längs staketlinjen på baksidan av gården.

Det enda stora negativet – som de flesta av dessa utomhusstrålkastarkameror – är att Floodlight Cam Wired Pro måste anslutas till huvudkraftsystemet i ditt hus, så du behöver någon som vet vad de gör för att installera Det. Du behöver också en bra Wi-Fi-anslutning, men så länge den är relativt nära routern borde du ha det bra. Negativt åt sidan känns dock sviten av funktioner som erbjuds av Ring Floodlight Cam Wired Pro värt $ 250 det kostar att plocka upp en.

Örnögon

Floodlight Cam Wired Pro innehåller många av samma funktioner som den tidigare Floodlight Cam hade, men det finns minst två betydelsefulla tillägg: Bird’s Eye View och 3D Motion Detection. «Jag kan inte vänta med att få tag på Floodlight Cam Wired Pro och se hur den verkligen står ihop med de andra alternativen där ute.» Dessa två funktioner gör Floodlight Cam Wired Pro till ett lysande exempel på hemsäkerhet. Med 3D-rörelsedetektering kan den nya strålkastarkammen ta upp var rörelse sker – oavsett om det är på marken eller i luften.

Detta kan användas med rörelsezonerna som jag nämnde tidigare för att finjustera var du vill att den ska söka efter rörelse som får den att aktiveras. Du kan anpassa detta i ett område på 30 fot runt kameran. Bird’s Eye View tar sakerna ett steg längre, men erbjuder ett sätt att spåra var rörelse upptäcktes i en vy uppifrån och ner. Detta låter dig tydligt se var folk kan ha gått när de aktiverade strålkastarkammen, vilket kan vara nyckeln till att se till att inget runt din trädgård störs.

Alltid ansluten

Kanske en av de mest tilltalande sakerna med Rings säkerhetssystem är dock anslutningen till allt. När världen utvecklas mer till Internet-of-Things-teknik som experter har diskuterat i flera år, är det extremt viktigt att vara ansluten.

Ring Floodlight Came Wired Pro.

Ring gör det enkelt med sin app och prenumerationsplan. Visst, tanken på att betala för att spela in bilder från din säkerhetskamera kan tyckas dumt, men om det sparar mig besväret med att ställa in mitt eget inspelningssystem är jag allt för det. Attraktionen att kunna fotografera eller spela in bilder av inkräktare är extremt tilltalande. Nu när Ring har toppat paketet med Wi-Fi-stöd med dubbla band och inkluderar de nya avkänningssystemen, kan jag inte vänta med att få tag på Floodlight Cam Wired Pro och se hur det verkligen står ihop med de andra alternativen där.