Saltar al contenido

Rita något är den Pictionary -appen du behöver på din telefon

14 de agosto de 2021
GettyImages 530324177 6f895dfbe61f48bb9b8ce28a9fa129a7

Draw Something är en otroligt rolig app av bildtyp som blev viral och tog mobilspelvärlden med storm tillbaka 2012. År senare är appen fortfarande en av de bästa apparna på Google Play och Apple App Store. Informationen i denna artikel gäller Draw Something, Draw Something Pro och Draw Something Classic för iOS-, Android- och Amazon Fire -enheter.

Hur fungerar Draw Something?

Draw Something är en ritspel -app baserad på Pictionary. Appen parar dig med dina vänner eller slumpmässiga spelare, sedan turas du om att dela dina teckningar och gissa vad varandra ritade. När det är din tur att rita får du ett ord och en pall med färger att rita på enhetens skärm med fingret eller en pekpenn. När du är klar kommer den andra spelaren att gissa vad du ritade. Om de gissar rätt tjänar de mynt.

Vad ska du rita?

När du får ett ord kan du rita allt du kan tänka dig som bäst fångar det visuella betydelsen av det ordet. Det kan handla om att rita ett eller flera objekt. Du kan bara använda en färg, eller så kan du använda så många du vill.

Rita något spelinstruktioner

Draw Something är superenkelt att spela. Så här fungerar det:

  1. Ladda ner Draw Something -appen för iOS eller Android och registrera dig för ett gratis konto genom att ansluta till Facebook eller använda din e -post. Du måste skapa ett användarkonto för att få kontakt med vänner och behålla poäng medan du spelar.

  2. Knacka Starta ett spel, sedan Välj Snabb match att kopplas ihop med en slumpmässig spelare, eller välja att bjuda in vänner att spela via e -post eller Facebook.

  3. Du får några ord som klassas som enkla, medelstora och hårda. Ju svårare ordet du väljer att rita, desto fler mynt kommer den andra spelaren att tjäna för att gissa det korrekt.

    Hur man spelar Draw Something för Android

Den andra användaren får ett meddelande när du är klar med din ritning. De måste sedan gissa ordet, eller de kan välja att hoppa över, vilket raderar alla spelframsteg och startar matchen om igen. Du måste sedan vänta på att den andra användaren ska skicka sin ritning över. Du får ett meddelande när det är dags att gissa ordet de valde. När du börjar får du flera bomber som du kan använda för att utesluta vissa bokstäver. Ju fler mynt du samlar in, desto fler färgpallar och bomber kan du köpa från appbutiken. Det finns också dagliga utmaningar du kan försöka vinna märken och imponera på dina vänner.

De olika versionerna av Draw Something

Det finns faktiskt flera versioner av Draw Something -appen:

  • Rita något klassiskt: Det här är den viktigaste appen som exploderade till den mobila spelscenen för flera år sedan. Det är den du vill komma igång med om du inte har testat spelet tidigare.
  • Rita något: Om du slutligen älskar den kostnadsfria versionen, kanske du vill överväga att uppgradera för att få fler ord att rita och fler extrafunktioner.
  • Draw Something Pro: Det här är appen som är designad för dem som inte tål annonserna. Inte bara får du reklamfritt spel, men det finns också massor av fler ord att välja mellan för dina teckningar.

Draw Something spelas bäst på mobila enheter med stora skärmar som Apple iPad.