Saltar al contenido

RunKeeper-appen för Android

25 de junio de 2021
a man runs in the hudson river park at sunset in new york city 624813952 583659073df78c6f6a5efd57

Runkeeper-appen för Android är en app för löpare, vandrare och vandrare. Liksom de andra toppbaserade Android-apparna använder RunKeeper GPS-funktionerna inbyggda i Android-smartphones. Den inkluderar ruttspårning, en historikfunktion och anpassningsfunktioner. Den här appen är imponerande, men hur står den upp jämfört med andra Android-fitnessappar?

En detaljerad sammanfattning av din träning

Runkeeper visar din rutt på en detaljerad karta tillsammans med statistik över din takt, genomsnittliga och topphastigheter, avstånd och tid. En fantastisk funktion Runkeeper inkluderar är möjligheten att visa din färdkarta medan du är engagerad i ditt träningspass. Den här funktionen kan vara en livräddare för vandrare som vågar utanför misshandlad väg eller någon som är förlorad.

Liksom alla appar som använder den inbyggda GPS-funktionen på Android-telefoner behöver du en fri sikt över himlen för att spårningen ska fungera. Så även om Runkeeper kan fungera som en fristående GPS-spårningsenhet, förvänta dig inte att den fungerar när du vandrar i djupa skogen.

Inställningar och anpassning i Runkeeper

Körbaserade appar som Runkeeper, Cardio Trainer och RunTastic tillåter olika nivåer av personalisering. Med Runkeeper kan du spela in ditt träningspass antingen avstånd eller tid. Du väljer också om du vill använda mil eller kilometer. Till skillnad från Cardio Trainer innehåller Runkeeper dock inte en sammanfattning av det totala antalet förbrända kalorier. Och till skillnad från RunTastic visar den inte detaljer om höjden som täcks.

Runkeeper mål och utmaning

Runkeeper kan dela dina träningspass med sociala nätverkssajter som Facebook och Twitter. Om du är en del av en fitnessgrupp som använder sociala nätverk för att dela träningspass eller för att tävla mot andra medlemmar, erbjuder Runkeeper enkel uppladdning och lägger upp din rutt på Facebook om du väljer. Om du inte använder sociala nätverk kan dessa funktioner och personaliseringsinställningar i Runkeeper ignoreras eller stängas av.

Kartläggning och historia

Innan mobila enheter blev populära, förlöpte löpare som ville hålla reda på träningen på penna och papper eller en stationär dator. Med appar som Runkeeper ser du en karta som är lätt att se över din rutt med möjlighet att spara varje träningspass till Logga sektion.

Runkeeper loggning och spårning

När du har slutfört ett träningspass i appen uppmanas du att spara träningen. För att hitta alla sparade träningspass, gå till huvudmenyn och titta i Mig sektion. Där kan du granska detaljerna i ditt träningspass och jämföra träningspass med varandra.

Sammanfattning av Runkeeper Android App

Runkeeper har imponerande kartläggningsfunktioner och sociala nätverksfunktioner. Runkeeper är användbart, lättanvänt och funktionsrikt. Detta gör det till en av de bästa applikationerna för Android. Det är dock inte så funktionsrikt att det fungerar för dig.