Saltar al contenido

Tin HiFi T2-hörlurar erbjuder fantastiskt ljud till ett fyndpris

20 de noviembre de 2022
TinT2 d8a1403ad5a64bec9f62290e36206b86

Nyckel takeaways

  • Efter att ha tröttnat på att oroa mig för batterilivslängd och anslutningsproblem, köpte jag nyligen mitt första par trådbundna hörlurar på flera år.
  • Tin HiFi T2 är vackert gjorda, men är långt ifrån Apples eleganta minimalism.
  • Jag var imponerad av den utmärkta ljudkvaliteten och neutrala ljudet från T2, som kostade mindre än $50.

Jag ska erkänna att jag köpte Tin HiFi T2 in-ear-hörlurar baserat på deras utseende. De har en flerfärgad cyberpunkstil som inte liknar något annat på marknaden. Men efter att ha använt dem i några veckor kan jag också rekommendera T2 för deras enastående ljud och byggkvalitet. De erbjuder ett fantastiskt och prisvärt alternativ till de plastiga öronsnäckorna som är så vanliga för billigare ljudutrustning. Det här var första gången jag köpte hörlurar med sladd på flera år. Jag äger både Apple AirPods Pro och AirPods Max. Min strävan efter ännu ett alternativ började av frustration. Jag älskar bekvämligheten och friheten som Bluetooth erbjuder, men jag hatar den begränsade batteritiden och anslutningsproblemen. Medan AirPods alla är jämna kurvor, är T2 en massa flätade kablar och tunga hörlurar.

Säg adjö till Battery Life Woes

Efter en för många maratonlyssningssessioner då jag var tvungen att skynda mig efter en laddare, bestämde jag mig för att jag behövde trådbundna backup-hörlurar. Jag har redan spenderat för mycket pengar på Bluetooth-prylar från Apple, så jag ville hålla nere kostnaderna. De billiga erbjudandena från stora namntillverkare som Sony får avgjort blandade recensioner. Men sedan slog jag till på recensioner av T2, som rekommenderade dem som mer valuta för pengarna än du förväntar dig, och jag blev fast. Jag tog steget och la ifrån mig mitt kreditkort. Att packa upp T2 var en njutning, eftersom den kommer i en elegant marinblå låda som liknar en liten bok. Efter år av minimalistisk Apple-design kom T2 som en chock när jag först hanterade den. Medan AirPods alla är jämna kurvor, är T2 en massa flätade kablar och tunga hörlurar. Det är också en mängd färger, med flera olika inkluderade öronspetsar, var och en i sin egen nyans. Efter att ha tillbringat några minuter med att lossa trassliga sladdar (kom ihåg de där dagarna) och beundra öronsnäckornas tyngd, började jag inse att även om T2 inte är lätt, känns den solid och osannolikt att den går sönder. Materialen är en genomtänkt blandning av texturer som är ett nöje att använda.

Ljud, härligt ljud

Det verkliga testet är förstås hur T2 låter. Det korta svaret är fantastiskt. Jag är ingen audiofil, men jag har använt hörlurar i årtionden, och dessa erbjuder utmärkt ljudåtergivning för priset. De kan uppenbarligen inte matcha djupet och ljudbilden för $549 AirPods Max, men det är verkligen inte en rättvis jämförelse. T2 har ett neutralt ljud som är avkopplande för långa lyssningssessioner. Jag använder mest mina hörlurar som bakgrundsljud när jag jobbar. Dessa hörlurar har inte någon form av brusreducering, och till min förvåning tyckte jag att det var en välkommen lättnad. Tillverkare har i åratal försökt driva hem tanken att brusreducering är en nödvändighet för att få dig att uppgradera.

Närbild av Tin Audio T2 trådbundna hörlurar.

Jag ska erkänna att brusreducering kan vara praktiskt för långa flygresor och vissa andra situationer, men de är hårda för mina öron. Min AirPods Pro, till exempel, avger ett distinkt ljud när den försöker ta bort ljud utifrån. Efter en timme av detta måste jag stänga av den brusreducerande funktionen. Jag lyssnade på en blandning av låtar från Pink Floyds «Comfortably Numb» till Beethovens «Ninth Symphony» och blev imponerad av klarheten i ljudkvaliteten. Rocklåtarna saknade den kraftfulla basen som man får i andra hörlurar, men det gjorde att jag kunde höra några av de andra tonerna så mycket bättre. Det bästa av allt var att det var fantastiskt att ta ut T2 ur förpackningen och helt enkelt koppla in den i hörlursuttaget på min MacBook Pro istället för att pilla med Bluetooth-inställningar. Naturligtvis saknar de flesta elektronik som tillverkats nyligen en hörlursport, så du kan behöva ponny för någon form av adapter. Jag behövde inte heller oroa mig för ständiga påminnelser om att batterierna i mina hörlurar höll på att ta slut. Ibland är det enkla bäst.