Skip to content

4 Twitter -chattverktyg för att följa hashtags

10 de september de 2021
hashtag Jeffrey Coolidge Getty 457942479 56a1c2765f9b58b7d0c2571c

Twitter är ett stort chattrum för alla i världen som är online, och många använder det på det sättet. Den stora mängden tweets gör det svårt att hänga med i en viss grupp människor i en konversation, varför det är användbart att ha Twitter -chattverktyg till hands. Med något av dessa verktyg kan du inte gå fel. Att engagera sig i en Twitter -chatt är ett av de bästa sätten att locka nya följare, vara en del av en gemenskap och lära sig nya saker. Bäst av allt, det är gratis och mycket roligt.

Vad är en Twitterchatt ändå?

Användare över hela världen är värd för chattar om olika ämnen vid vissa tider och dagar i veckan. Alla med en offentlig profil kan delta genom att följa chatt hashtag. Till exempel kan alla som är intresserade av att blogga gå med i den populära bloggchatten på Twitter som äger rum varje söndagskväll, markerad med hashtaggen #blogchat. Ett av de största problemen chattdeltagare stöter på är att följa en aktiv chatt med många deltagare kan vara ineffektivt och frustrerande när det görs på Twitter via webben eller i en av mobilapparna. Vissa chattar rör sig så snabbt att tweets flyger förbi innan du får chansen att läsa dem. Du kan använda ett Twitterhanteringsverktyg som HootSuite för att följa en specifik hashtag i sin egen dedikerade kolumn, men chansen är stor att du har samma problem som att följa via Twitter.com. Allt går för fort. Om du är seriös om att vara involverad i en eller flera Twitter -chattar och inte vill missa något viktigt, använd verktyg som är speciellt utformade för att följa Twitter -chattar noggrant och enkelt interagera med chattare. Här är några verktyg som hjälper dig att komma igång.

Tweetdeck

Om du är intresserad av multitasking, Tweetdeck är vägen att gå. Det skapar flera kolumner över skärmen så att du kan övervaka aviseringar, meddelanden, aktivitet och tweets, samtidigt. Kolumnerna är anpassningsbara och du kan ändra standardinställningarna så att de inkluderar omnämnanden, listor, meddelanden och andra ämnen. För att visa en Twitter -chatt i Tweetdeck lägger du till hashtaggen för chatten. Gör detta genom att lägga till en sökkolumn och ange matchande termer till chattens hashtag. Sedan har du en kolumn tillägnad chatten. Du kan ställa in filter i kolumnen för att utesluta retweets eller för att se tweets bara på ett visst språk. Du kan också filtrera efter ett minimum antal likes och retweets. Med Tweetdeck kan du skicka nya tweets under en chatt, lägga till bilder eller schemalägga en tweet för att gå ut vid en viss tidpunkt

TwChat

TwChat är bra för människor som är redo att ta Twitter -chattning till nästa nivå. Med det här verktyget kan du logga in via ditt Twitter -konto och skapa en profil så att du sedan kan starta dina egna chattar, följa specifika chattrum och bokmärka hashtags för senare. När du är i ett chattrum kan du se alla nya tweets, filtrera bort retweets, markera tweets som är frågor och skicka tweets för att delta i chatten. Till skillnad från några av de andra chattverktygen har TwChat två kolumner som skiljer mentorerna, som är chattens värdar och eventuella speciella gäster, från alla andra. På förstasidan kan du se en lista över kommande chattar för att se om någon passar dina intressen.

tchat.io

Minimalister kommer att gilla tchat.io, som liknar TweetChat genom att den ber dig att ange en chatt hashtag och logga in på Twitter för att börja delta med den enkla chattflödesidan som den ger dig. Den största skillnaden är att tchat.io inte har personliga alternativ. Om du vill ha ett superenkelt verktyg som gör chatten enklare är tchat.io ett bra val. Du kan pausa eller spela upp strömmen när som helst, dölja retweets eller byta hashtags om det finns en annan du följer. När du är redo att tweeta gör tchat.io det bekvämt för dig att göra det genom att inkludera chatt hashtaggen i tweetkompositören. Du kan också använda ikonknapparna bredvid valfri tweet i din ström för att svara, retweeta, citera eller gilla tweeten.

Twubs

Om Twitter -chattar går för snabbt för dig kommer du att uppskatta Twubs -funktionen som låter dig justera hastigheten på flödet. Du kan också pausa flödet när du vill, retweeta, svara och favorit en tweet. Twubs lägger till chatt hashtaggen automatiskt. Twubs gör det enkelt att utforska Twitter -chattar efter kategori, och det låter dig schemalägga dina chattar så att du vet när du ska vara online. Du kan också schemalägga din egen Twitter -chatt med Twubs. Dina tweets markeras i chatten, så att dina besökare enkelt kan hitta dem.