Skip to content

Adobe Summit: Datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

4 de juli de 2021
summit21 banners opengraph 1200x630 update 5b0b76a900264c1ebd2db92ae53c6d59

Det här årliga evenemanget hålls av Adobe för marknadsförare, främst för att uppmuntra dem att använda Adobes produkter för att skapa online-upplevelser och ge ”erfarenhetsproducenter” en chans att nätverka med varandra och lära av branschledare.

Vad är datum för Adobe Summit?

Evenemanget kommer att hållas praktiskt taget 27-28 april 2021.

Hur man registrerar sig för att delta

Evenemanget är helt gratis, men du behöver ett Adobe-konto för att registrera dig. Du kan skapa en under processen; det kräver ingen aktiv prenumeration. Gå till Adobe Summits registreringssida för att komma igång.

Hur man tittar på Adobe Summit

Deltagarna kommer att förses med specifika länkar för att titta på huvudtalare, delta i workshops och delta i olika breakout-sessioner.

Vilka typer av ämnen behandlas vid toppmötet?

Dussintals högtalare är för närvarande slitsade att presentera vid årets evenemang, inklusive sådana anmärkningsvärda som Michael Hayes, Global Head of Digital & Technology för Ben & Jerry’s, och massor av Adobes chefer. Kändisar som Dan Levy, Serena Williams och Malcolm Gladwell är också på kranen. Deltagare kan välja sessioner från olika spår, till exempel skapande av innehåll, digital handel eller analys och insikter. De kan också välja att fokusera på en specifik bransch eller Adobes produktlinje. Du kan lära dig mer genom att läsa Summit Session Catalog.

De senaste tekniska nyheterna

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker som involverar Adobe och andra. Kontrollera detta utrymme för fler Adobe-nyheter och uppdateringar för Adobe Summit.