Skip to content

Är Verizon nere … Eller är det bara du?

8 de augusti de 2021
is verizon down or is it just you 5069423 437db7b54e7c4a758e5f445dfa5edaea

Om din Verizon -kabel eller internetanslutning verkar vara nere kan det uppstå ett Verizon -tjänstavbrott i ditt område. Om du är orolig för ett Verizon -avbrott är det viktigt att veta om tjänsten är nere för dig eller alla. Lyckligtvis finns det några enkla men viktiga sätt på vilka du kan ta reda på om problemet är dig eller om det finns ett Verizon -internetavbrott just nu.

Hur man berättar om Verizon är nere

Verizon trådlösa avbrott i ditt område? Eller är det bara du? Prova dessa enkla steg för att ta reda på om det finns ett Verizon -avbrott för alla. Du behöver en alternativ internetanslutning för att kontrollera dessa. Din smartphone är det perfekta alternativet, förutsatt att du stänger av Wi-Fi och använder din mobiltelefons signal för att ansluta.

 1. Kolla Verizon Support Twitter -konto för uppdateringar. Du kan också twittra kontot för att fråga om avbrott i ditt område, även om det kanske inte ger de snabbaste svaren.

 2. Sök efter Twitter #Verizondown. Om internetleverantören är nere för alla kommer folk definitivt att twittra om det. Var uppmärksam på när tweets har skickats så att du inte läser om ett tidigare avbrott.

 3. Kontrollera Verizons webbplats för avbrott.

  Verizon Service Outage information webbplats

  Du måste logga in på ditt Verizon -konto för att bekräfta ditt område.

 4. Använd en tredjeparts ”statuskontroll” -webbplats för oberoende verifiering av hur Verizon gör det just nu. Populära alternativ inkluderar Downdetector, Is It Down Right Now ?, och Outage.Report. Alla kommer att berätta om Verizon fungerar och inkludera kommentarer från användare med problem.

Vad du ska göra när du inte kan ansluta via Verizon

Om ingen annan rapporterar ett problem med Verizon, är problemet troligen något på din sida. Det finns några saker du kan prova om Verizon verkar fungera bra för alla andra, men inte för dig.

 1. Starta om routern eller modemet. Detta löser ofta nätverksproblem och är det bästa att försöka inledningsvis.

 2. Kontrollera att ditt Verizon -konto är fullt betalt hittills. En obetald räkning kan påverka din tjänst.

 3. Prova en annan enhet som också är ansluten till Verizon Wi-Fi. Byt till din telefon eller surfplatta och se om det fungerar. Om det gör det vet du att problemet är med en specifik enhet. Om så är fallet kan nästa tips hjälpa till att lösa problemet för den enheten.

 4. Rensa webbläsarens cache.

 5. Rensa din webbläsares cookies.

 6. Kontrollera din dator för skadlig programvara.

 7. Starta om din dator.

 8. Ibland kan det vara ett problem med din DNS -server. Om du känner dig bekväm att byta DNS -servrar finns det många gratis och offentliga metoder, men de kan kräva mer komplexa steg för den genomsnittliga användaren.

Om du fortfarande inte kan ansluta via Verizon

Om ingenting har fixat Verizon -anslutningen åt dig kan du behöva kontakta den tekniska hjälplinjen för ytterligare hjälp. Innan dess kan du prova felsökningssidan för mer detaljerade råd som du kan prova hemma. Alternativt fixar ISP -problem ofta sig själva. Du kan försöka vänta på det om det finns ett oanmält problem på Verizons slut. Förhoppningsvis kommer problemet att lösas ganska snabbt.