Skip to content

Battlefield 3 Systemkrav

31 de juli de 2021
battlefield 3 box art 5c93b00646e0fb000165dfaf

Electronic Arts har tillhandahållit både minimikraven och rekommenderade Battlefield 3 -systemkrav som innehåller information om vilket operativsystem, CPU, minne och grafikkort som krävs. Alla är viktiga att titta på och jämföra med ditt system, särskilt om du vill få ut det mesta av spelet. Att köra spel på PC -hårdvara som är lägre än de rekommenderade minimikraven för system kan orsaka ett antal problem under spelningen. Detta kan innefatta grafisk stamning, oförmåga att återge alla objekt i en 3D -miljö, låga bildrutor per sekund och mycket mer. För att bekräfta att din PC -spelrigg klarar uppgiften att köra Battlefield 3, är ett bra alternativ att använda verktyget CanYouRunIt. Den här webbplatsen skannar din PC -maskinvara och matchar den med de officiella, publicerade Battlefield -systemkraven.

 

Battlefield 3 Minsta systemkrav

Spec Krav
Operativ system Windows Vista (Service Pack 2) 32-bitars
CPU 2 GHz dubbelkärna (Core 2 Duo 2,4 GHz eller Athlon X2 2,7 GHz)
Minne 2 GB RAM
Hårddisk 20 GB ledigt diskutrymme
GPU (AMD): DirectX 10.1 kompatibel med 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 eller 6000 -serien, med ATI Radeon 3870 eller högre prestanda)
GPU (Nvidia) DirectX 10.1 kompatibel med 512 MB RAM (Nvidia GeForce 8, 9, 200, 300, 400 eller 500 -serier med Nvidia GeForce 8800 GT eller högre prestanda)
Ljudkort DirectX -kompatibelt ljudkort

 

Battlefield 3 rekommenderade systemkrav

Spec Krav
Operativ system Windows 7 64-bitars eller nyare
CPU Fyrkärnig CPU eller bättre
Minne 4 GB RAM
Hårddisk 20 GB ledigt diskutrymme
GPU (AMD) DirectX 11 kompatibel med 1024 MB RAM (ATI Radeon 6950 eller bättre)
GPU (Nvidia) DirectX 11 -kompatibel med 1024 MB RAM (GeForce GTX 560 eller bättre)
Ljudkort DirectX -kompatibelt ljudkort

 

Om Battlefield 3

Battlefield 3 är den sjunde fullversionen i Battlefield-serien av förstapersonsskyttar. Spelet innehåller både en enspelarkampanj som centrerar runt fyra olika karaktärer inklusive en amerikansk marin, M1 Abrams tankoperatör, F/A 18F Pilot och en rysk operatör. Berättelsen utspelar sig främst i Mellanöstern/Iran-Irak men innehåller uppdrag i New York, Paris och Teheran. Förutom enspelarkampanjen erbjuder Battlefield 3 en konkurrenskraftig flerspelarkomponent som innehåller flera spellägen och dussintals olika kartspelare kommer att kämpa på. Det finns totalt fem olika spellägen som varierar i antal spelare. De inkluderar Conquest, Squad Deathmatch, Team Deathmatch, Rush och Squad Rush. När den släpptes inkluderade Battlefield 3 nio flerspelarkartor. Det antalet har ökat under åren med utgivningen av expansionspaket, DLC och patchar. Det finns nu trettio olika flerspelarkartor tillgängliga.

 

Battlefield 3 funktioner

Battlefield 3 innehåller många av de populära funktionerna och spelmekaniken som har hjälpt till att göra Battlefield -serien till en framgång. Spelet innehåller nya funktioner som mer förstörbara miljöer och monterbara vapen samt några populära funktioner från tidigare titlar.

  • Helt förstörbar miljö
  • Helkampanj för en spelare – först för Battlefield -serien.
  • Modern miljö med öppet landskap och stadsmiljöer inklusive Paris och New York City.
  • Full fordonskrigföring med spelare som kontrollerar land-, sjö- och flygfordon.
  • Flerspelarkomponenten har dedikerade servrar och stöd för upp till 64 spelare

 

Om Battlefield -serien

Battlefield -serien började i multiplayer -shootern under andra världskriget, Battlefield: 1942 2002 och spelet och de funktioner som introducerats där har varit konsekventa och har förbättrats under hela serien. Battlefield -serien har också förblivit en häftklammer på PC -plattformen där varje version har en PC -version antingen före eller samtidigt som konsolversionen. Andra populära titlar i serien inkluderar Battlefield 4, Battlefield 2 och Battlefield Bad Company 2. Den senaste titeln, Battlefield 1 släpptes i oktober 2016 och är det första spelet i serien som sattes under första världskriget. Den innehåller både en hel singelspelare storyline och konkurrenskraftiga flerspelarlägen.