Skip to content

E -postbilaga Storleksgränser för AIM Mail och AOL Mail

18 de augusti de 2021
connection 519749779 5a381ef013f12900375a6438

Det är enkelt att dela bilder, videor och dokument i e -postmeddelanden med AIM Mail och AOL Mail. Bilder kan skickas inline och andra filer kan snabbt och enkelt bifogas. Det finns dock gränser för storleken på filerna du kan bifoga.

AIM Mail och AOL Mail Size Limits

Med AIM Mail och AOL Mail kan du skicka eller ta emot meddelanden och bilagor upp till 25 MB i total storlek. Storleksgränsen gäller den kombinerade storleken på alla element i meddelandet, inklusive text, rubriker och bifogade filer.

Hur man skickar större filer

Om du vill skicka filer som i kombination med de andra elementen i e-postmeddelandet överskrider storleksgränsen på 25 MB använder du en filsändningstjänst. Även om det finns vissa skillnader mellan dessa tjänster, är grunderna desamma. Du laddar upp stora filer till en företagsserver, tillsammans med e -postadresserna till de personer som du vill dela filerna med. Mottagarna får sedan ladda ner filerna när det passar dem. De flesta filsändningstjänster erbjuder premium, avgiftsbaserade paket och gratis, funktionsbegränsade uppladdningar för mindre filer. Här är några av de mest populära tjänsterna:

  • WeTransfer: upp till 20 GB (2 GB gratis)
  • TransferBigFiles: upp till 20 GB (30 MB ledigt)
  • MailBigFile: upp till 20 GB (2 GB gratis)
  • DropSend: upp till 8 GB (4 GB ledigt)
  • TransferNow: upp till 20 GB (4 GB ledigt)