Skip to content

Gratis resurser för omvänd adressuppslag

9 de september de 2021
reverse address lookup 3482147 281718c7f39b499ca69f2587c2b32d61

Omvända adressuppslagningsverktyg visar vem som bor på en specifik gatuadress. Att använda ett verktyg för sökning av adresser är enkelt: Ange en adress för att se allt verktyget vet om hemmet eller företaget du är intresserad av. fysisk platsinformation såsom kvadratmeter och antal sovrum och ägarnas släktingar.

Med all gratis information tillgänglig på webben för alla som är villiga att leta efter den, behöver du inte betala för information om omvänd adress. Men för supergrunderade resultat på ett och samma ställe finns det premiumsökmotorer att välja bland.

Omvända adressuppslagningssidor

Många webbplatser är byggda speciellt för omvänd uppslagningsfunktion. Besök någon av de omvända adressuppslagningstjänsterna i den här artikeln för att lära dig mer om vem som bor på en adress. Webbplatserna i denna artikel hittar information baserad på en fysisk adress, inte en e -postadress. För att hitta information om e -postadresser, se dessa tips för omvänd e -post.

Truthfinder

Använd tjänsten Truthfinder reverse address lookup för att bläddra efter stad och delstat, eller sök efter den exakta adressen. Resultaten visar för- och efternamnet på alla möjliga invånare, tidigare och nuvarande, med deras åldrar och eventuella släktingar.

Truthfinder verktyg för omvänd adressuppslagning

Välj Öppna rapport bredvid vilket namn som helst i resultatlistan för att läsa mer om personen, inklusive om personen har ett kriminalregister. Observera dock att inte alla uppgifter i rapporten är gratis.

Vita sidor

Med Whitepages finns den gamla telefonboken i vänteläge på webben och redo att tillgodose dina informationsbehov. Ange adressen du undersöker och Whitepages kommer tillbaka med vem som bor där, ägarens beräknade ålder, deras telefonnummer, andra tillhörande adresser och en karta över grannskapet.

Whitepages verktyg för omvänd adressuppslagning

Denna grundläggande information är gratis, men om du vill ha mer, kolla in de sponsrade länkarna på resultatsidan.

Intelius

Intelius tillhandahåller gratis information, men du måste betala för allt annat. Besök länken, skriv adressen i Nuvarande/föregående adress textrutan, ange sedan staden och staten i Stad och/eller stat textruta.

Länksida i Intelius verktyg för omvänd adressuppslagning

Resultaten för omvänd adressuppslag från Intelius avslöjar antalet sovrum, hemmet och tomtstorleken och året då hemmet byggdes. För en liten avgift kan du få mer information som bostadsvärdet, ägarinformation, kontaktuppgifter, boende i hushållet och information om grannar.

Hur som helst

Använd AnyWho för att hitta vem som äger huset eller fastigheten när allt du har är en fysisk adress. När du har angett adressen ser du resultat om nuvarande och tidigare invånare; mer information tillhandahålls via Intelius.com.

Vem som helst söker sökare efter adress

Spokeo

Spokeo är ett annat gratis verktyg för omvänd adressuppslag som verkar hitta unik information som några av de andra webbplatserna i den här artikeln inte tillhandahåller.

Spokeo omvänd adress sökning

Spokeo ger hemvärdet, året då hemmet byggdes, bostadsområdet kvadratmeter och tomtstorlek, antal sovrum och badrum, en karta över grannskapet, uppvärmnings- och kylningsdetaljer för byggnaden, vilken typ av parkering hemmet har, närliggande registrerade sexbrottslingar och separata sektioner för nuvarande ägare och tidigare boende (endast efternamn visas gratis).

Infotracer.com

Ett annat enkelt sätt att göra en omvänd adressuppslagning för att hitta en lista med namn för vem som bor på vilken adress som helst, är med Infotracer.com. Det tar en minut att samla alla namn, men när det är klart får du en lista över alla nuvarande och tidigare invånare, deras åldrar och en lista över deras släktingar.

Infotracer.com verktyg för omvänd adressuppslagning

Ytterligare information kan fås genom att bygga en rapport, men det är inte gratis.

Det är dem

That’sThem är ett unikt verktyg för omvänd adressuppslag eftersom det identifierar massor av information för vissa adresser, till exempel ägarens namn, postbox, hemtelefon, ålder och till och med e -postadress. Den innehåller dessa uppgifter för alla som är associerade med den adressen.

That'sThem omvänd adressuppslagningsverktyg

Bakgrundsrapporter är en extra funktion som kör deras information genom BeenVerified mot en avgift.

Kan du använda en sökmotor för omvända adressuppslag?

En sökmotor är otroligt användbar för många uppgifter, men omvänd adressuppslagning är inte en av dem. En adresssökning för ett företag som katalogiseras i en sökmotor resulterar i företagsnamnet och annan information, till exempel öppettiderna och bilder på byggnaden. Problemet med att använda en sökmotor som Google, Yahoo eller Bing är dock att de inte är gjorda för korsreferenser med information om husägare. Därför är de inte till hjälp att köra en omvänd adressökning på en privat adress. Du kan använda Google eller en annan sökwebbplats för att leta efter adressinformation, men resultaten kanske inte är till någon hjälp.

Hur man utför en omvänd adressuppslagning på Google

Om du vill använda Google för en omvänd adress sökning skriver du adressen med citattecken runt gatan och husnumret samt runt stadsnamnet, till exempel:

”1500 broadway” ”new york”

Citat här är avgörande eftersom de hjälper sökmotorn att förstå att adressens olika objekt går ihop.