Skip to content

Här är Mail.com IMAP -inställningarna

11 de september de 2021
MacBookAirontable 57ddbf54051549e6a648359d0ddc359e

Du kan använda din föredragna e -postklient för att komma åt ditt Mail.com e -postkonto, inklusive dess meddelandefunktioner. Använd inställningarna för Mail.com IMAP -server för att slutföra installationsprocessen.

Mail.com IMAP -inställningar

Öppna Mail.com IMAP -tjänsterna med följande inställningar:

  • Mail.com IMAP -serveradress: imap.mail.com
  • Mail.com IMAP användarnamn: Din fullständiga Mail.com e -postadress (till exempel [email protected])
  • Mail.com IMAP -lösenord: Ditt Mail.com lösenord
  • Mail.com IMAP -port: 993
  • Mail.com IMAP TLS/SSL krävs: ja

Varför använda IMAP -serverinställningar?

Webbaserade e-posttjänster som Mail.com kräver webbåtkomst för att kunna använda sina meddelandefunktioner. Men du kanske föredrar att komma åt ditt konto via en e -postklient, till exempel Outlook. Du kan göra det efter att ha skapat ett konto med e -postklienten. Installationsprocessen med en e -postklient som Mail.com kräver att du anger serverinställningar, inklusive IMAP eller POP för att ta emot e -post och SMTP för att skicka e -post. Använd IMAP -serverinställningarna för att komma åt dina Mail.com -meddelanden och e -postmappar från alla e -postprogram eller tjänster. Endast premium Mail.com -prenumeranter har IMAP -åtkomst till sina konton. Freemail -planen stöder inte IMAP eller POP.

Kan du fortfarande inte ansluta till Mail.com?

Om du inte kan skicka e -postmeddelanden via e -postklienten beror det troligen på att Mail.com SMTP -serverinställningarna är felaktiga eller saknas. SMTP -inställningar ger e -postklienten den information som behövs för att skicka e -post för dina räkning. Ett alternativ är att konfigurera ditt konto med POP istället för IMAP. För att göra det behöver du Mail.com POP -serverinställningarna. POP erbjuder ett alternativt sätt att ladda ner Mail.com -mejl. IMAP ger dock flexibiliteten att komma åt din e -post var som helst och synkronisera ditt e -postkonto mellan alla dina enheter.