Skip to content

Hur man använder Waze för att spela Spotify

17 de augusti de 2021
GettyImages ThomasBarwick 5c78563a46e0fb0001a5efee

Att ha en navigationsapp som Waze är super bekvämt, liksom streaming av musik via Spotify. Istället för att de två apparna tävlar mot varandra om ljuddominans kan du länka dina Waze- och Spotify -konton för att få en förenklad (och säker) Spotify -kontroll i Waze -appen.

Så här konfigurerar du Spotify och Waze -integration

Så här kontrollerar du (säkert) Spotify från Waze -appen.

 1. Hämtade och logga in på Waze- och Spotify -apparna.

 2. Starta Spotify och välj sedan Hem i nedre vänstra hörnet.

 3. Knacka på redskap -ikonen i det övre högra hörnet för att öppna Spotifys inställningar.

 4. Välj Social, växla sedan vidare Waze Navigation.

  Aktivera Spotify för att länka till Waze

  Spotify inom Waze är utformat så att du bara kan bläddra i innehåll medan ditt fordon är stilla, eller om du säger till appen att du är en passagerare. Du kan kringgå detta genom att gå direkt till Spotify -appen, men det är bättre att hålla ögonen på vägen.

 5. En blå banner visas och uppmanar dig att gå till Waze -appen. Om du håller med startar Waze och frågar om du vill ansluta Waze till ditt Spotify -konto. Välj Okej, och den flytande Spotify -ikonen visas på din Waze -karta.

Hur man länkar Waze och Spotify med Waze -appen

Du kan också länka Waze och Spotify från Waze -appen. Här är hur:

 1. Öppna Waze och välj Förstoringsglas längst ned till vänster och välj sedan kugghjulsikon längst upp till vänster för att öppna Wazes inställningar.

 2. Bläddra ner och välj Ljudspelare.

 3. Här kan du aktivera eller inaktivera ljudspelarens flytande kartikon, bestämma om du vill ha nästa låtavisering och låta olika ljudspelare (inklusive Spotify) få åtkomst till Waze. Växla Spotify till och du bör nu se en flytande Spotify -ikon (grön prick) på din Waze -karta.

  Spotify Waze -lyssnarfält Waze -appbehörighet

 4. Välj Spotify för att öppna en förenklad Spotify -meny direkt i Waze, så att du snabbt kan se din lista med stationer och hoppa över, spola tillbaka eller pausa din nuvarande låt.

  Spotify -menyn i Waze enkel navigering hoppa över låtar paus