Skip to content

Nästa Microsoft Surface Pro-händelse: Datum, nyheter, meddelanden, rykten och mer

21 de juni de 2021
MSSurfacelogo 91f7990892484b0390d2b14ed16f92d3

Microsoft är mest känt för sin programvara, men det driver också en hälsosam och växande hårdvaruaffär förankrad av dess Surface-produkt. Två gånger per år tillkännager företaget nya produkter (och ibland tjänster) vid sina efterlängtade Surface-fokuserade evenemang.

Vad är datumet för nästa Surface Event?

Microsoft har ännu inte meddelat ett datum för nästa evenemang. Ryktfabriken slår runt datum, men med tanke på det senaste tillkännagivandet av Surface Laptop 4 gjordes i mitten av april 2021 är det troligt att en annan händelse kommer att hända under hösten 2021, troligen i mitten av september. Det är också möjligt att inga personliga evenemang kommer att hållas i år alls, och företaget kommer att fortsätta att förlita sig på digitala nyhetshändelser för att introducera produkter istället.

Vilka produkter kommer att tillkännages?

Det virtuella Spring 2021-evenemanget tillkännagav många produkter, från en webbkamera till USB och trådlösa Surface-headset till Surface Laptop 4. Däremot kommer fallhändelsen sannolikt att fokusera på följande ryktade produkter och tjänster:

  • Den efterlängtade Surface Pro 8.
  • Ytterligare Surface-produkter, som Surface Go 3. Rykten säger att den kommer att drivas av biometriska autentiseringsfunktioner och en 10: e generationens Intel Core i5-processor.
  • En Windows 10-redesign kommer förmodligen att innehålla en helt ny Start-meny, File Explorer, Action Center och aktivitetsfält.
  • Ett potentiellt Microsoft / Nintendo-partnerskap (kommer Xbox Game Pass till den efterlängtade och ryktade Switch Pro?)

De senaste Microsoft-nyheterna

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker särskilt om Microsoft.