Skip to content

Översikt över Company of Heroes Series

16 de augusti de 2021
company of heroes 56ab9fe75f9b58b7d009cc13

De Sällskapet av hjältar franchise är en serie av realtidsstrategispel från andra världskriget som släppts exklusivt på datorn sedan 2006. Det finns totalt åtta titlar, inklusive huvudversioner, expansionspaket och stora nedladdningsbara innehållspaket. Alla har mottagits väl av både strategifans och realkritiker i realtid. Spelen erbjuder flera spellägen och alternativ, inklusive enspelarkampanjer, konkurrenskraftiga flerspelarspel och gemenskapsskapade kartor. Enspelarkampanjerna täcker ett brett spektrum av strider och operationer från både västfronten och östra fronten på Europateatern. Spelbara nationer inkluderar olika arméer från USA, Storbritannien, Sovjetunionen och Tyskland. Hittills har det inte funnits en Sällskapet av hjältar spel eller expansion som inkluderar och strider eller styrkor från Pacific Theatre. Här är vad du behöver veta om spelen i den här serien.

Sällskapet av hjältar

Sällskapet av hjältar.

Vad vi gillar

 • Fantastiska bilder.
 • Väl utformat taktiskt och strategiskt innehåll.
 • Steg-för-steg handledning.

Vad vi inte gillar

 • Standardinställningen för svårigheter är utmanande.
 • Tråkiga scener och starkt språk.
 • Svårt att hålla koll på allt som händer.

Utgivningsdatum: 12 september 2006
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: Single-player, multiplayer Den första Sällskapet av hjältar spel som släpptes 2006 och innehåller både en spelare för en spelare och konkurrenskraftiga flerspelarlägen. Enspelarkampanjen sätter spelare i kontroll över amerikanska styrkor när de kämpar genom D-Day-landningarna i juni 1944 och slutar med Battle of the Falaise Pocket i augusti 1944. Flerspelardelen innehåller två spelbara fraktioner, USA och Tyskland . De delas sedan in i olika företag respektive doktriner, var och en med en unik uppsättning enheter och speciella förmågor. Spelningen för både enspelar- och flerspelarlägen är i princip densamma; varje karta är indelad i olika resursområden med spelare som behöver få kontroll över varje område för att samla de olika typer av resurser som krävs för att bygga nya enheter. De tre resurserna inkluderar bränsle, arbetskraft och ammunition. Var och en används för att inte bara bygga enheter utan också för olika uppgraderingar av enheter och byggnader.

Company of Heroes: Opposing Fronts

Company of Heroes motsatta fronter

Company of Heroes motsatta fronter.

Vad vi gillar

 • Expansionspaketet innehåller två nya kampanjer och två nya fronter.
 • Utmärkt i flerspelarläge.
 • Kräver inte det ursprungliga Company of Heroes -spelet.

Vad vi inte gillar

 • Enspelarläge är inte lika polerat som flerspelarläge.
 • Svag tomtlinje.

Utgivningsdatum: 24 september 2007
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: En spelare, multiplayer

Company of Heroes: Opposing Fronts är det första expansionspaketet för originalet Sällskapet av hjältar spel. Det är en fristående expansion, vilket betyder att det inte kräver grundspel för att spela, men det innehåller inte heller några av de fraktioner eller kampanjer som finns i grundspelet. Motstående fronter lägger till två nya enspelarkampanjer: en brittisk kampanj och en tysk kampanj. De har totalt 17 uppdrag, med den brittiska kampanjen som täcker Liberation of Caen av brittiska och kanadensiska styrkor och den tyska kampanjen som täcker det tyska försvaret och pushback under Operation Market Garden. Expansionspaketet lägger till två nya fraktioner, den brittiska 2: a armén och tyska Panzer Elite, var och en med tre distinkta läror eller kompetensområden. En annan ny funktion är ett system för dynamiska och realtidsvädereffekter under spel. Det är också fullt kompatibelt i multiplayer -spel med båda Sällskapet av hjältar och Company of Heroes: Opposing Fronts.

Company of Heroes: Tales of Valour

Company of Heroes Tales of Valour

Company of Heroes Tales of Valour.

Vad vi gillar

 • Spelet är lika imponerande som det ursprungliga spelet.
 • Roliga flerspelarlägen.
 • Nybörjevänlig introduktion till Company of Heroes.

Vad vi inte gillar

 • Solokampanjer är över på ett par timmar.
 • Inga nya fraktioner eller kampanjer.

Utgivningsdatum: 9 april 2009
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: En spelare, multiplayer

Company of Heroes: Tales of Valour är det andra och sista expansionspaketet som släpptes för Sällskapet av hjältar. Liksom sin föregångare är det en fristående expansion som inte kräver att spelare äger eller har det ursprungliga spelet installerat. Det innehåller inga nya fraktioner men introducerar nya enheter för varje fraktion, tre nya avsnitt för en spelare, ytterligare kartor och nya spellägen för flera spelare. De nya spellägena för flera spelare inkluderar Assault, vilket är ett slags arenaläge som liknar Dota 2; Stonewall, där upp till fyra spelare måste försvara en liten stad mot våg efter våg av fiender; och Panzerkrieg, vilket är ett annat slagarenatypsläge med stridsvagnar.

Company of Heroes Online

Company of Heroes Online

Company of Heroes Online.

Vad vi gillar

 • Free-to-play-version.
 • Erbjuder anpassning, hjältenheter och ett sätt att lägga till i arméer.

Vad vi inte gillar

 • Inköp i appen behövs för att låsa upp vissa funktioner.
 • Spelet är inte längre tillgängligt.

Utgivningsdatum: April 2010
Genre: MMO RTS
Tema: Andra världskriget
Spellägen: Multiplayer

Company of Heroes Online var ett gratis massivt multiplayer online RTS -spel som släpptes till öppen beta i Sydkorea innan det avbröts i mars 2011. Spelet hade ingen kompatibilitet med originalet Sällskapet av hjältar flerspelarlägen, men det hade samma välbekanta spel. En stor skillnad är dock att enheter, fraktioner och hjälteenheter måste låsas upp eller köpas genom mikrotransaktioner.

Company of Heroes 2

Skärmdump från Company of Heroes 2

Skärmdump från Company of Heroes 2.

Vad vi gillar

 • Det visuella är enastående.
 • Snabbt spel med intensiv action.
 • Många förbättringar för flerspelarläge.

Vad vi inte gillar

 • Hög inlärningskurva för nybörjare till franchisen.
 • Menyerna är förvirrande.

Utgivningsdatum: 25 juni 2013
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: En spelare, multiplayer

Company of Heroes 2 släpptes 2013 efter att Sega förvärvade utvecklaren Relic Entertainment. Den fokuserar på östfronten och innehåller stora konflikter/strider som Operation Barbarossa, Slaget vid Stalingrad och slaget vid Berlin. Grundspelet innehåller två fraktioner: den sovjetiska röda armén och den tyska armén. Den berättelsebaserade kampanjen innehåller totalt 18 uppdrag, varav några kan spelas tillsammans. Spelets resursinsamlingselement revideras lite så nu producerar varje territorium lite bränsle och ammunition, med ett fåtal utvalda som producerar mer bränsle eller mer ammunition. Spelet fick en viss motreaktion från ryska kritiker och spelare när de släpptes för vad de påstod var den brutala skildringen av Röda armén och historiska felaktigheter.

Company of Heroes 2: The Western Front Armies DLC

Company of Heroes The Western Front Armies

Company of Heroes The Western Front Armies.

Vad vi gillar

 • Massor av underhållande och dramatiska strider.
 • Kartor och fraktioner fokuserade på flerspelarläge.
 • Bra ingång för människor som är nya i franchisen.

Vad vi inte gillar

 • Ingen ny kampanj i denna expansionsenhet.
 • Vissa funktioner kräver köp i appen.
 • Saknar ytterligare berättelseelement.

Utgivningsdatum: 24 juni 2014
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: Multiplayer

Company of Heroes 2: The Western Front Armies var den första stora DLC som släpptes för Company of Heroes 2. Den introducerar två nya fraktioner, amerikanska styrkor och tyska styrkor (känd som Oberkommando West). Var och en har sina egna unika enheter, befälhavare och förmågor. Denna DLC innehåller bara en flerspelarkomponent och ungefär som expansionspaketen för Sällskapet av hjältar, det är ett fristående spel. Fraktioner i Västra frontarméerna kan delta i flerspelarspel med fraktioner som kontrolleras av spelare som bara äger Company of Heroes 2.

Company of Heroes 2: Ardennes Assault DLC

Company of Heroes 2 Ardennes Assault

Company of Heroes 2 Ardennes Assault.

Vad vi gillar

 • Stor kombination av personliga, taktiska och strategiska aspekter av krig.
 • Fokus ligger på läget för en spelare.

Vad vi inte gillar

 • Inget för flerspelarläget.
 • Grundläggande kontroller är förvirrande.

Utgivningsdatum: 18 november 2014
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: Enspelarläge

Company of Heroes 2: Ardennes Assault är den andra DLC som släpps för Company of Heroes 2 och är enspelarkomponenten i Västra frontarméerna DLC: er. Den innehåller samma två fraktioner som introducerades i det innehållet. Berättelsen utspelar sig under slaget vid utbuktningen från december 1944 till januari 1945 och innehåller 18 nya icke-linjära och historiskt baserade uppdrag. De amerikanska styrkorna i enspelarkampanjen av Ardennes överfall är unika och inte tillgängliga i något flerspelarläge.

Company of Heroes 2: The British Forces DLC

Company of Heroes 2 The British Forces

Company of Heroes 2 The British Forces.

Vad vi gillar

 • Brittiska styrkor är ett roligt tillskott till spelet.
 • Utmärkta ljudeffekter och röstverkande.

Vad vi inte gillar

 • Nya kartor ser lite tråkiga ut.
 • Svårt att vinna i en-mot-en-strider.

Datum: 3 september 2015
Genre: Strategi i realtid
Tema: Andra världskriget
Spellägen: Multiplayer

Company of Heroes 2: The British Forces DLC är en fristående multiplayer -expansion med en ny brittisk styrkorfraktion komplett med ett eget teknologiträd, enheter, befälhavare och speciella förmågor. Liksom de tidigare flerspelarutvidgningarna har nya spelare tillgång till alla befintliga Company of Heroes 2 flerspelarkartor och kan slåss mot fraktioner från Company of Heroes 2 och Västra frontarméerna. Expansionen lägger till åtta nya flerspelarkartor, 15 nya enheter och sex befälhavare. Det introducerar också en uppgradering till Sällskapet av hjältar 2 och alla andra utökningar som justerar spelbalans samt grafik och animering.