Skip to content

PopSockets kan vara mer fantastiska än vi trodde

27 de juli de 2021
don t follow your dreams follow my instagram t20 8l3ZXZ e997d6982d0246a981de87adfefed5fa

Viktiga takeaways

  • PopSockets är små popup-handtag / stativ som sitter fast på baksidan av din telefon.
  • De är nästan det mest användbara sättet att spendera 10 dollar på ett telefontillbehör.
  • PopSockets är inte bara för tonåringar.
Har du någonsin fastnat en PopSocket på baksidan av din telefon? Nej, för det är för tonåringar, eller hur? Men det visar sig att det här är den enda gången i historien som tonåringar kan ha fått något rätt. En PopSocket kan vara det bästa tillbehöret du kan köpa till din telefon. Det är ett grepp, en kabelstädning, ett stativ och mer. Jag har länge varit PopSocket-nyfiken, men tills jag slog en på baksidan av min iPhone 12 Mini visste jag aldrig hur bra de kunde vara.

Fiddle och Fidget

En PopSocket är en hopfällbar plastsvamp som sitter fast på baksidan av telefonen och kan poppas ut med en fingertopp. När den kollapsar är den tillräckligt liten för att du fortfarande kan skjuta telefonen i en tät ficka. När det poppar ut kan det bli många saker. Men låt oss vara ärliga här. Dess viktigaste funktion är som en fidget leksak. Du kan vrida den, knäppa den, öppna den så att ena sidan är in och ena sidan är ute och sedan fortsätta att lura med den. När det gäller prylar som inte faktiskt utformades som fidget-leksaker, är PopSocket precis där uppe med att öppna och stänga luckan på ett AirPods-fodral.

Stå och stöd

Användningen av en PopSocket beror på var du placerar den och hur stor din telefon är. På den lilla iPhone mini är det perfekt att sticka den i mitten av ryggen. På den här platsen kan du öppna den och sedan skjuta den mellan dina mitt- och ringfingrar (aka Spock-greppet). Detta gör att telefonen nästan är omöjlig att släppa, men ger dig också full tillgång till hela skärmen med tummen. Det är ett perfekt grepp för läsning, lätt att skriva och – om du vrider telefonen 90 grader – för att titta på film. Detta enkla, säkra grepp med en hand är också perfekt för att ta foton, antingen med en hand eller två. Även om PopSocket inte var bra för någonting annat, skulle jag vilja ha den för att ta bilder.

En ung person som tar bilder med en morförälder och använder PopSocket på telefonen för att hålla den på plats.

Jag fick ursprungligen PopSocket för att jag ville använda min iPhone mini utan ett fodral, och PopSocket gör det svårare att tappa och låter dig ställa telefonen på en våt köksyta, vilket ger lite utrymme. Men jag bytte snart till ett ärende för att jag är paranoid, och för att ett fodral med en läpp låter dig lägga telefonen med framsidan nedåt, gömma skärmen utan att skärmen rör vid någonting och blir repad. Lyckligtvis kan du ta bort och hålla fast PopSocket flera gånger. Se dock till att telefonens eller fodralets baksida är ren först. Isopropylalkohol är perfekt för detta.

Gammal beredskap

Jag har antytt det här ovan, men det andra som PopSocket är bra på är att vara ett monter. Fullt utökad låter den dig ställa upp en liten telefon i perfekt vinkel för att titta på videor eller bara för att se skärmen medan du laddar. Med en större telefon kan du kanske göra detsamma genom att hålla PopSocket närmare en kant. Faktum är att du förmodligen borde experimentera med den perfekta placeringen för din telefon innan du klistrar. PopSocket är också bra för att ställa upp telefonen medan du tar bilder. Du kan till och med hänga den på kanten på en robust kopp eller glas. Eller så kan du använda den utökade PopSocket som en spindel för att linda din hörlursledning eller laddningskabel. ”Jag har länge varit PopSocket-nyfiken, men tills jag slog en på baksidan av min iPhone 12 mini visste jag aldrig hur bra de är.”

Inte bara telefoner

Vi har sett några galna bilder där människor sticker flera PopSockets på sina telefoner, vilket ser ut som om det skulle göra hela installationen svår att hålla. Men det är värt att köpa extra till dina andra prylar. Om du till exempel har en Kindle gör en PopSocket det lättare att läsa med en hand. Eller vad sägs om att fästa en på den lilla kamerans främre högra panel, vilket gör det lättare att hålla? När du börjar leta efter saker att sätta en PopSocket på ser du många möjligheter. Och det är innan vi kommer till anpassnings- och färgalternativen, vilket förmodligen är den verkliga anledningen till att tonåringar älskar dessa saker. När allt kommer omkring, vilket bättre sätt att visa att du är en person än att köpa en färdig företags plastsvamp för att skilja din $ 500 + fickdator?