Skip to content

Så här ändrar du Fitbit Charge 2-band

29 de juli de 2021
Chargeseriesproductimage b43e9c96a4b0480fa91ce963f3fe0258

Du kan byta band på en Fitbit Charge 2 för att anpassa ditt utseende för alla tillfällen eller händelser. Det finns massor av officiella och inofficiella Fitbit-bandalternativ som passar bra med olika typer av klädsel. Dessa instruktioner gäller för Fitbit Charge 2, såväl som Charge 2 HR och Charge 3. Stegen för att byta band på en Fitbit Versa är lite annorlunda.

Så här byter du ett Fitbit Charge 2-band

Följ dessa steg för att stänga av bandet på din Fitbit Charge 2:

 1. Titta inuti Fitbit Charge-bandet och leta reda på de två snabbkopplingsklämmorna som är anslutna till vardera sidan av Fitbit urtavlan.

 2. Håll Fitbit urtavlan i ena handen och tryck på den yttre kanten på frigöringsklämman (visas i rött) med tummen på din andra hand. Dra sedan urtavlan mot dig för att frigöra urtavlan från klämman. Upprepa denna process för den andra sidan av bandet.

  Hitta Fitbit Charge 2-klipp

  Använd inte för mycket kraft när du byter band. Om klämman känns fast, flytta försiktigt bandet för att släppa det.

 3. För att fästa bandet, vänder du i princip ovanstående steg. För att börja med, kontrollera urtavlan till din handled och se till att du fäster remmarna på rätt sidor av urtavlan.

 4. Håll urtavlan i ena handen med insidan vänd mot dig.

 5. Ta ena sidan av bandet i din andra hand och fäst den genom att trycka ursidan bort från dig i snabbkopplingen. Du behöver inte trycka på klippet den här gången; snäpp det bara in.

 6. Upprepa denna process på andra sidan bandet.

Fitbit Charge 2-bandtyper

Charge 2 är kompatibel med ett brett utbud av armbandsstilar och material, inklusive:

 • Silikonband: Silikonbanden finns i en regnbågsfärg och är lätta och lätta att bära för alla aktiviteter, inklusive gym, träning utomhus och för avslappnade evenemang.
 • Läderband: Även om det förmodligen inte är det bästa valet för träning, kan läderband omedelbart förvandla din Fitbit-aktivitetsspårare till en klassisk, modern klocka.
 • Band av metallnät: Ett bra alternativ till läder, armband i rostfritt stål är snygga och snygga, och de passar bra med både affärs- och avslappnad klädsel.
 • Fitbit originalbytesband: Om du föredrar ett Fitbit-originalband har Fitbit några olika stilar för Charge-serien, inklusive de vattentäta Classic- och Sports-banden.

Du behöver inte köpa ett ersättningsband från Fitbit. Istället kan du välja mellan ett stort antal ersättningsband på webbplatser som Amazon eller eBay. Se bara till att den är specifikt kompatibel med Charge 2.