Skip to content

Så här markerar du meddelanden med stjärnor i Gmail

11 de augusti de 2021
GettyImages 554992091 57cee1f63df78c71b644851a

Det finns många sätt att organisera dina Gmail -meddelanden, och ett är genom att ”stjärnmärka” dem. Vad detta gör är att sätta en liten gul stjärna bredvid meddelandet och låter dig söka efter det senare med ”gul-stjärna” sökoperatör. Gmail stöder dock inte bara den gula stjärnan. Det finns också en blå, orange, röd, lila och grön stjärna, samt sex andra ikoner som du kan använda i stället för en stjärna.

Så här ”Star” och ”Unstar” Gmail -meddelanden

Det finns två sätt att placera en stjärna bredvid en av dina e -postmeddelanden:

 • Välj den lilla stjärna konturen längst till vänster om meddelandet när du tittar på e -postlistan.
 • Om e -postmeddelandet är öppet går du till Mer menyn och välj Lägg till stjärna. Eller välj stjärnkontur längst bort rätt på toppen av meddelandet (bredvid datum och tid).

Du kan också stjärnmärka meddelanden innan du skickar dem genom att lägga till en etikett i det utgående e -postmeddelandet via Fler alternativ -menyn längst ner på Nytt meddelande fönstret, via Etikett> Lägg till stjärna alternativ.

Ta bort en stjärna från ett e -postmeddelande

För att ta bort en stjärna, klicka eller tryck bara på den en gång till. Varje val växlar mellan att ha en stjärna och inte ha en. Men om du har mer än en stjärna konfigurerad (se nedan) kan du fortsätta klicka/knacka för att bläddra igenom de andra stjärnorna du har ställt in. Stanna bara på stjärnan du vill använda. Eller, om du bestämmer dig för att inte använda en stjärna alls, fortsätt bara att cykla genom dem tills du når alternativet utan en stjärna.

Så här använder du anpassade stjärnor i Gmail

De andra, icke-gula stjärnorna, som stöds av Gmail, är tillgängliga via inställningarna:

 1. Välj Inställningsutrustning i det övre högra hörnet på Gmail-startsidan.

  Inställningsutrustningen i Gmail

 2. Välj Se alla inställningar.

  Knappen "Se alla inställningar" i Gmail

 3. I Allmän fliken, bläddra ner till Stjärnor sektion.

  Avsnittet Stjärnor i Allmänna inställningar

 4. Klicka och dra en stjärna från Används inte avsnitt upp till I användning sektion. Du kan till och med ordna om stjärnorna i den ordning du vill använda dem när du aktiverar stjärnan med hjälp av metoderna som beskrivs ovan. Stjärnorna längst till vänster kommer att vara först i cykeln, och de som följer till höger är efterföljande alternativ när du klickar igenom dem.

  Alternativet In Use and Not in Use för stjärnor

 5. Gmail har också två förinställningar du kan välja mellan för att snabbt få åtkomst till mer än en stjärna; du kan välja 4 stjärnor eller alla stjärnor.

  Förinställda stjärninställningar

 6. Tryck Spara ändringar längst ner på inställningar sida för att spara alla ändringar du har gjort och använda den nya stjärnkonfigurationen.

  En skärmdump av Gmail -inställningarna med knappen Spara ändringar markerad