Skip to content

Så här tar du bort en e -postmapp på iCloud.com

18 de augusti de 2021
GettyImages 1001273798 5c92b59046e0fb0001376e83

Vad man ska veta

 • Logga in på ditt iCloud -konto och välj Post. Bredvid Mappar, Klicka på plustecken för att utöka listan. Välj en mapp för att se dess e -postmeddelanden.
 • Flytta meddelandena som du vill behålla till en annan mapp eller din inkorg. Sök efter undermappar och ta bort eller flytta undermappens innehåll.
 • Klicka på mappnamn i mapplistan. Klicka på röd cirkel till vänster om mappnamnet för att radera mappen och klicka sedan på Radera att bekräfta.

Den här artikeln förklarar hur du tar bort iCloud Mail -mappar som du inte längre använder. När du tar bort en iCloud Mail -mapp tar du bort både mappen och dess meddelanden.

Ta bort en e -postmapp på iCloud.com

Så här tar du bort en mapp från din iCloud Mail på iCloud.com:

 1. Logga in på ditt iCloud -konto och välj Post ikon.

 2. Expandera listan med mappar i den vänstra panelen genom att klicka på plustecken till höger om Mappar.

 3. Klicka på mapp du vill ta bort i iCloud Mail för att öppna den.

 4. Visa e -postlistan och flytta alla meddelanden som du vill behålla till en annan mapp eller din inkorg.

 5. Se till att mappen inte har några undermappar. Om mappen innehåller en undermapp klickar du på > bredvid dess namn för att expandera undermappen och ta bort eller flytta dess innehåll först. Om du inte vill ta bort en undermapp drar du mappen till en annan överordnad mapp eller den översta nivån i mapplistan.

 6. Klicka på mappnamn i mapplistan.

 7. Klicka på röd cirkel som visas till vänster om mappnamnet.

 8. Bekräfta borttagningen genom att klicka Radera i popup-skärmen.

Om du raderar mappen tas också alla meddelanden omedelbart bort. De flyttas inte till papperskorgen men rensas direkt.

Om iCloud och iCloud Mail

Grundläggande Apple iCloud -konton är gratis för Mac- och PC -användare. Molnlagringstjänsten ger ett bekvämt sätt att komma åt dokument, foton och e -post på flera enheter. Ett nytt iCloud -konto kommer med en @icloud.com e -postadress. E -post som skickas till den här adressen kan ses och hanteras i Mail -webbappen på iCloud.com. Att samla mejl i en mapp i iCloud Mail kan vara praktiskt för projekt eller semester, men så småningom behöver du inte behålla dem längre. På iCloud.com är borttagning av e -postmappar och meddelandena i dem lyckligtvis en snabb process.