Skip to content

Så här visar du e -postrubriker i Windows Mail och Outlook

11 de september de 2021
GettyImages 484188893new 5a3aec66eb4d52003770e67b

Om du behöver spåra ett e -postfel eller analysera och rapportera spam, vill du inspektera dolda detaljer som lagras i rubriken. Som standard visar Windows Mail och Outlook endast de viktigaste rubrikdetaljerna. Det är enkelt att komma åt rubrikinformationen med Outlook.

Rubriker i Windows Mail

I tidigare iterationer av Windows Mail-klienter, som Windows Live Mail, var funktioner som rubrikinformation tillgängliga, men Microsoft har placerat Windows Mail som en gratis, ultralätt e-postklient med bara grunderna. Om du vill komma åt mer avancerad rubrikinformation för dina e-postmeddelanden, medan det finns några tredjepartslösningar för Windows Mail, är det enklare och enklare att använda en e-postklient som Outlook.

Så här visar du e -postrubriken i Outlook

Hitta Microsoft Outlook -rubrikinformation från meddelandets Egenskaper fönster. För att hitta det, öppna meddelandet i ett separat fönster, gå till Fil fliken och välj Infooch välj sedan Egenskaper.

Använder du en annan e -posttjänst?

De flesta e -postleverantörer och klienter låter dig se ett meddelandes rubrik. Du kan göra detta i Microsofts e -postprogram och även via Gmail, macOS Mail, Mozilla Thunderbird och Yahoo Mail.