Skip to content

Scener ger fjärrkontrollparter till HBO

6 de juli de 2021
512243CloseupMacBookPro 0f94de5459394ba39edd22f55e003194

Att titta på program tillsammans, även när vi är åtskilda, kan hjälpa oss att må bättre.

Fjärrvisning part Chrome förlängning, Scener, bara lagt till stöd för HBO Nu och Gå för att låta dig titta Game of Thrones, Westworld, eller någon annan HBO-show med vänner över hela världen.

Vad är Scener? Precis som Netflix Party låter Scener dig skapa en virtuell biograf och bjuda in dina vänner att titta på shower med dig i realtid, på distans. Du skapar en virtuell teater, skickar dina vänner en kod och de kan gå med dig via sin egen Chrome-webbläsare. De måste också ha ett konto för Netflix och nu måste HBO också se vad som helst på någon av streamingtjänsterna.

Hur det fungerar: Scener är ett Chrome-tillägg; en gång installerad sitter en liten ikon i Chrome-ikonfältet. Du klickar på ikonen för att starta Scener, då får du en länk eller kod som du kan skicka till dina kompisar. När de väl har installerat tillägget och loggat in på den tjänst du använder tillsammans kan du alla titta på showen och till och med chatta via din webbkamera eller datormikrofon. Upp till 20 personer kan titta på en gång, så länge de alla har ett eget streamingtjänstkonto, med potential för mer på vägen.

Slutsats: Även om det vore kul att låta människor utan ett HBO- eller Netflix-konto titta tillsammans med oss, precis som vi kan i våra hem, är oro för piratkopiering sannolikt varför Scener får alla att logga in. Att titta på shower tillsammans kan vara ett bra sätt att känns som att vi alla är mindre isolerade när vi hänger ner och stannar hemma under denna pandemi.

Via: The Verge

Läs mer om streaming