Skip to content

Skullcandy’s Dime Earbuds är nästan oslagbara

24 de juni de 2021
skullcandy dime earbuds in use acea26a5f6ed40af90219afa183d98d9

Viktiga takeaways

  • Skullcandy ger kraftfull ljudprestanda till en liten design med sina nya Dime-öronproppar.
  • Skullcandy Dimes är inte perfekta, men bristerna balanseras med bra ljudkvalitet (för bara $ 25) och övergripande bärbarhet.
  • Om du arbetar med en budget är Skullcandy Dime True Wireless Earbuds ett av de bästa alternativen just nu.

Skullcandy’s Dime äkta trådlösa öronproppar levererar fantastisk ljudkvalitet som du inte förväntar dig av ett par billiga öronsnäckor. Skullcandy har framkallat ett gott rykte genom åren. Oavsett om du är någon som växte upp med företagets olika produkter, eller någon som föredrar högre kvalitet och dyrare alternativ, känner du förmodligen namnet. Trots att ha gjort ett namn på budgetljudmarknaden har Skullcandys billigare trådlösa alternativ aldrig riktigt fastnat. Företagets senaste par, dock, Skullcandy Dime, kan vara exakt vad budgetörhängsmassan har väntat på. Det är enkelt att titta på prislappen på $ 25 på Skullcandy Dime och skriva av den, men det här budgetvänliga paret är mer än värt investeringen, även om de inte är helt perfekta.

Mighty Small

En av de största överklagandena av Skullcandy Dime är storleken. Båda öronsnäckorna är små, bara lite större än en amerikansk krona. Deras stjälkar är också korta, vilket hjälper dem att passa snyggt i örat. Var och en har små, medelstora och stora alternativ för silikonändarna som håller fast i örat, vilket håller knopparna på plats samtidigt som de hjälper till att isolera mot yttre ljud.

Skullcandy Dime-öronsnäckor i fallet bredvid en nyckelfob för jämförelse

Varje öronsnäckor har också inbyggda kontroller i logotypknappen på sidan, så att du kan styra uppspelning, volym och till och med avsluta eller ta samtal med ett knapptryck. Du kan också välja att bara använda en öronsnäcka åt gången; kanske du inte behöver båda, eller vill du bara spara batteriet i den andra för lite senare. Eftersom varje knopp bara har en knapp är vissa kontroller beroende av att du använder båda samtidigt. När den lagras i det medföljande laddningsfodralet är Dime mindre än de flesta nyckelfobar, vilket gör det extremt enkelt att ta med dig vart du än går. Väskan levereras också med en liten nyckelringanslutning, så att du enkelt kan ansluta den till dina nycklar, väska eller något annat föremål du vill förvara den på.

Stort ljud

Trots bekvämligheten som Skullcandy Dime erbjuder är allt detta för ingenting om ljudkvaliteten suger. Lyckligtvis är det inte fallet här.

The Dime följer på typiskt Skullcandy-sätt och ger ett tungt, bas-y-ljud. Detta fungerar bra för att lyssna på musik eller ljud med ett riktigt slående ljudlandskap som hiphop, rock och metal. Om du föredrar lättare lyssnande, lätt rock eller något med många toppar kommer du att upptäcka att mycket av det kommer väldigt rörigt ut. Jag skulle inte säga att ljudkvaliteten är i nivå med vad du kan förvänta dig av fler premiummärken, men om du inte vill spendera $ 149 för ett par AirPods och inte har något emot några kompromisser, Skullcandy Dime är exceptionellt för det pris du betalar.

Kostnaden för prisvärdhet

Att hitta bra budgetvänliga tekniska redskap är alltid bra, men oftast kostar det lägre priset. En av de största negativen med Skullcandy Dime är att den bara har en laddning på tre och en halv timme. Laddningsfodralet kan hålla ytterligare åtta och en halv timmes laddning, vilket ger dig totalt 12 timmars batteritid innan du måste sätta i den igen. av dem, men det här budgetvänliga paret är mer än värt investeringen. ”

Om du bara vill använda Dime för jogging eller gymbesök kommer du förmodligen inte att märka några problem – den har till och med en IPX4-klassificering för svett och vattenmotstånd. Å andra sidan, om du gillar att lyssna på musik hela dagen på jobbet, kommer du att stoppa och ladda den hela dagen. Den lilla och billiga designen innebär också skärningar på andra håll. Det totala paketet är plast, vilket betyder att det inte kommer att vara lika hållbart som andra alternativ där ute. Laddningskabeln är också extremt kort, så du vill köpa en USB-förlängare så att den inte hänger ut ur väggen. Skullcandy Dime är inte den bästa uppsättningen av äkta trådlösa öronproppar där ute. Men för priset är det nästan oslagbart.