Skip to content

Väntetiden på Halo Infinite kan vara värt det

25 de juni de 2021
HaloInfinite 2d9512c9db8a4a54a5b43f6fdc3a8fd2

Viktiga takeaways

  • Halo Infinite har försenats till 2021.
  • Utvecklare 343 Industries kommer att förfina det under tiden.
  • Gå och lek Halo: Master Chief Collection medan du väntar.

Nu är Xbox Series X / S här (nästan!), Det känns konstigt att vi inte får nytta av ett nytt Halo-spel –Halo Infinite– att njuta vid lanseringen som vi först lovades. Jag tänker inte täcka det. Det suger. Stora konsollanseringar förtjänar stora spellanseringar, och Xbox Series X / S saknar utan tvekan det med att Microsoft går in med löftet om Xbox Game Pass och det faktum att allt går snabbare på den senaste konsolen. Enkelt uttryckt känns den nya konsolen som en PC-uppgradering snarare än en unik revolutionerande upplevelse, men vi har redan tittat på hur det är ok. Ärligt talat är det. Tillbaka till Halo Infinite, fastän. Jag är ganska säker på att det kommer att vara värt att vänta. Jag har sett spelfördröjningar tidigare och de är inte så dåliga om du inte är smärtsam otålig.

Det är aldrig klokt att rusa ett spel

Avid spelare kommer ihåg det Duke Nukem Forever tog, ja, för evigt att släppas, och det var inte bra. Det var dock ett undantag från regeln. I allmänhet tenderar spelförseningar att löna sig. Lite extra tid och utvecklarna kan arbeta med att förfina upplevelsen. Har du någonsin spelat ett spel som gjorde dig galen på grund av flera fel? Självklart har du det, och jag slår vad om att du aldrig brydde dig att återvända efter att en viktig patch implementerades heller. Halo Infinite måste vara rätt första gången, särskilt när det är en sådan integrerad del av Xbox-märket.

Förutom fördelarna för dig finns det också fördelar för arbetarna. På senare tid har crunch-kulturen infekterat videospelsindustrin, och det är långt ifrån hälsosamt, vilket kräver att anställda arbetar otroligt långa timmar för att uppfylla deadlines.

Cyberpunk 2077 utvecklaren CD Projekt avböjde nyligen sina planer på att undvika crunch-kultur, allt i ett försök att se till att spelet släpps i tid. Det är en djupt obehaglig praxis, och vi borde alla vara villiga att vänta lite längre på nya spel om det innebär att anställda får njuta av en balans mellan arbete och liv. Om inget annat ger trötta arbetare aldrig de bästa resultaten. Riskerna med att hantera en global pandemi och behovet av att arbeta hemifrån har säkert saktat ner saker också, och ärligt talat, det är inte något som många av oss säkert kan förändra just nu. Vi säger inte att spel inte är nödvändiga vid en sådan tidpunkt, men vi behöver erbjuda lite mer utrymme medan vi alla hanterar den här ”nya normalen”.

343 Industries vet vad det gör

Vi har sett det Halo Infiniteutvecklare, 343 Industries, är tillräckligt ansvarig för att undvika för mycket knas. Delvis beror det nästan säkert på att laget vet vad det gör. Medan Halo ursprungligen var Bungies älskling, är det nu helt och hållet 343 Industries franchise. Börja med att arbeta med Halo: Combat Evolved Anniversary för Xbox 360 har företaget gått från styrka till styrka under de senaste tio åren. Det producerade Halo 4 och det extraordinära Halo: Master Chief Collection– samlingen som bara fortsätter att ge. Som en spelupplevelse är Halo: Spartansk serier och Halo Wars spel har inte alltid träffat platsen, men de har konsekvent visat att 343 Industries vet hur man fortsätter att bygga upp Halo-universum och utvidgas till de avlägsna dagarna av Halo: Combat Evolved. 343 Industries har också gett franchisen nytt liv ända till de små detaljerna som Halo Waypoint, som sammanförde Halo-communityn genom exklusivt innehåll och omfattande statistik som följde dig genom Halo-spelen och fick dig att visa upp dina spelprestationer. Det var ett snyggt drag som kom precis vid rätt tidpunkt när andra franchises gillar Call of Duty uppskattat att alla älskar att se hur deras prestanda spelar ut. Medan vi inte har många detaljer ännu Halo Infinite, vi vet att 343 Industries är angelägen om Master Chief – huvudpersonen och något förbises i Halo 5– att vara huvudfokus igen och för honom att vara lite mer mänsklig än tidigare.

Allt som bygger på det som redan finns och gör det mer välavrundat måste vara goda nyheter för fans av franchisen. Bra saker kommer till dem som väntar, eller hur?

Det är en episk franchise – du kan ha tålamod

Jag vill inte ha tålamod heller, men jag burk vara, och det kan du också. Halo Infinite blir det 14: e spelet i franchisen, och det är mycket val. Under tiden kan du komma ikapp med tidigare spel som du förmodligen har glömt lite. Eller så kan du läsa om Halo-lore tack vare det till synes oändliga utbudet av böcker och serier där ute. Vet du vad din tid använder bäst? Om du har turen att ha en glänsande ny Xbox Series X / S, ladda upp Halo: Master Chief Collection. Det är tillgängligt gratis via Xbox Game Pass och innehåller Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reachoch Halo 4. Allt ser passande underbart ut med olika förbättringar som stöd för 4K-upplösning och förbättrad bildhastighet och synfält. Med den mängd olika spel att spela har du mycket att sänka tänderna i medan 343 Industries arbetar med att förfina glädjen i Halo Infinite.